Forsikringsskade

Vi tilbyder at reparere og udbedre forsikringsskader

Har uheldet været ud, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Hos Skærbæk Yachtservice samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, så når du står med en forsikringsskade på din båd, står vi klar til at reparere og udbedre den omtalte forsikringsskade.

​Skal vi reparere din forsikringsskade?

​Vi kan alle være uheldige, og når skaden er sket, er det vigtigt, at du samarbejder med et professionelt værksted, så du er sikret, at en forsikringsskade ikke bliver til flere.

​Hvad enten det drejer sig om skader efter grundstødning, kæntring, brand eller andre uheld er vi i stand til at reparere din båd i forbindelse med en forsikringsskade, så du hurtigst muligt kan komme tilbage på bølgerne.

​Vi har en bred ekspertise inden for alle slags reparationer af både, og vi har gennem mange år serviceret kunder fra hele trekantsområdet dækkende Fredericia, Vejle, Kolding og omegn. Så du kan trygt overlade reparationen af din forsikrignsskade til os.

​Kontakt os her på hjemmesiden eller på tlf. (+45) 20 73 38 05 og hør nærmere om vores arbejde med forsikringsskade og om, hvordan vi kan hjælpe dig tilbage på vandet igen.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 20 73 38 05
yacht@mail.dk