Glasfiberarbejde

Vi tilbyder glasfiberarbejde

Vi ved, hvor vigtigt det er, at en skade på din båd bliver håndteret og repareret professionelt. Ikke kun for sikkerhedens skyld med også for det æstetiske udtryk, så din båd, hvad enten det er en lystbåd eller yacht, fremstår elegant og lækker.

​Hos Skærbæk Yachtservice er vi eksperter i at håndtere alle slags reparationer på din båd med speciale i glasfiberarbejde.
​Vi ligger i Fredericia, og derfor er vi det oplagte valg, hvis du bor i Vejle, Fredericia, Kolding eller omegn. Vi servicerer kunder fra hele trekantsområdet.

​Vores spidskompetence er glasfiberarbejde

​Vi er specialiserede i at håndtere glasfiberarbejde på alle slags både, men vi kan løse alle de problemer, du måtte stå med i forbindelse med reparation af din båd.

​Hvis uheldet er ude, og du står med en forsikringsskade, samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, så du ikke behøver bekymre dig om det praktiske.

​Ud over glasfiberarbejde kan vi også håndtere gelcoatskader, apteringsskader eller kølskader. Vi er det sikre valg, når din båd skal repareres. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med den almindelige vedligeholdelse eller et servivceeftersyn, hvis det er det, du har behov for.

​Tag kontakt til os og hør nærmere om vores glasfiberarbejde og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få din båd i vandet igen.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 20 73 38 05
yacht@mail.dk