Vedligeholdelse

Lad os klare opgaven for dig

Når sæsonen nærmer sig og du igen kan få bølger under boven, er det en god idé at kontakte os for at få hjælp til klargøring af din båd.

​Vi kan hjælpe dig med alt inden for klargøring og vedligeholdelse af din båd som for eksempel maling og polering, og vores værksted kan også give din båd et grundigt serviceeftersyn, så du kan føle dig sikker, når du stikker til søs.

​Vi er det sikre valg ved klargøring og vedligeholdelse af din båd

​Skærbæk Yachtservice er hele trekantområdets værksted, når det drejer sig om alt fra vedligeholdelse af din båd, klargøring og alle former for reparationer.

​Med base i Fredericia hjælper vi båd-ejere fra både Fredericia, Vejle, Kolding og omegn med alle former for klargøring.

​Ved vores klargøring og vedligeholdelse maler og polerer vi din båd, så den er klar til endnu en sæson på bølgerne, og vi kan give den et serviceeftersyn fra ende til anden, så du kun behøver bekymre dig om, hvor du stikker kursen.
​Vi er desuden eksperter i at lægge teak-dæk.

Kontakt os og hør nærmere om klargøring og vedligeholdelse af din båd og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 20 73 38 05
yacht@mail.dk